Om oss

IMG_6060 (3)

OM OSS

Re-Trend AS er et norsk coaching- og trendbyrå som ble etablert 8. august 2012.

VISJONEN

Vår visjon er å bli ledende innen coaching og trendforskning – med ansatte som er med på å oppnå en avkastning i verdensklasse. Vår suksess måles på antall medarbeidere, kundetilfredshet og kundenes suksessrate.

FORRETNINGSIDEEN

Vår forretningsidé er å hjelpe kunder med å oppnå det de ønsker seg i livet. Coachingen og kartleggingen vår tilbyr de en ny sjanse til å ta kontroll over hverdagen, slik at døren til drømmehverdagen kan åpne seg. Som et supplement lager vi trendprognoser med investeringsmuligheter for folk flest.

KJERNEVERDIER

Integritet, engasjement og fagkunnskap.

Vi skal representere ærlighet og våre produkter skal alltid være av høyeste kvalitet. Vi skal gi kundene våre en optimal oppfølgning underveis. Vi skal tilegne oss en høy grad av fagkunnskap, slik at vi kan hjelpe kundene våre forbi enhver utfordring.

HOVEDMÅL

Kundenes mål er lik våre mål. Vi lykkes når kundene våre oppnår suksess i hverdagen. Enten ved hjelp av coaching eller ved investeringer på bakgrunn av våre trendprognoser.

DAGLIG LEDER/ EIER

Lars Raabe (36 år) er entreprenøren bak Re-Trend. Raabe er utdannet innen økonomi, administrasjon og ledelse ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen bedriftsutvikling (Fra idé til virksomhet). Han har i tillegg en offentlig godkjent utdannelse innen veiledning og coaching ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Raabe har jobbet som karriereveileder og kursinstruktør for de største kursleverandørene i landet, både i Buskerud, Vestfold og Akershus. Raabe er allergisk mot informasjonsfattig smalltalk og teltturer.

Det sies at alle nederlag bærer med seg en tilsvarende suksess. “Flaks!”, for min påbegynte suksesshistorie startet med et par smell. I 2007 hadde tankesettet mitt sendt meg ut på glattisen og utfor et krapt stup. Holdningen, målene mine, ingenting holdt en holdbar standard. Motivasjonen hadde kastet seg ut av vinduet og alt virket bekmørkt. Men.. En morgen (husker ikke hvilken) bestemte jeg meg for å gi livet et siste forsøk, og denne gangen skulle jeg starte på noe spektakulært. De neste årene lærte jeg meg verdifulle verktøy og metoder for å oppnå suksess, og takket være nye mål og drømmer hadde livet mitt fått en ny mening.

REFERANSER

«Han har hatt følgende oppgaver: Undervisning og individuell karriereveiledning. Ansvar og koordinering av egne kurs… Lars har utført sine oppgaver på en tilfredsstillende, pliktoppfyllende, engasjert og motivert måte. Han får god kontakt med deltagere og kollegaer, han er nøyaktig og presis… og vi kan gi han våre beste anbefalinger.» – Bjørn, Avdelingsleder hos Podium AS.

«Lars har vist fremragende egenskaper som instruktør/veileder. Hans evne til å engasjere og motivere har vært til stor hjelp og nytte for våre kursdeltagere… Lars er en lojal og varm person som skaper trivsel rundt seg.» – Steinar, Avdelingsleder hos Kompetansehuset Imente AS.